Afvallen en overgewicht

Afvallen met Slimdiet is snel, gezond en betaalbaar!
 • Eiwitdieet dus geen verlies van spiermassa
 • Snel gewichtverlies
 • 36 gerechten en altijd 1,99 euro per stuk
 • Geen hongergevoel
 • Keuze uit digitale of persoonlijke begeleiding

Dit is SLIMdiet

SLIMdiet bestaat uit 36 gerechten waar je uit kunt kiezen. Lekker overzichtelijk. Altijd voor €1,99 per stuk. Handig en betaalbaar. U volgt vier stappen, die duidelijk staan omschreven in de handleiding. U weet precies wat u moet doen. Hoeveel gewicht u verliest en hoe lang het duurt. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

SLIMdiet gaat om jou

De lekkere gerechten, de kleinere kledingmaat, de complimentjes van vrienden. Er zijn genoeg redenen om voor SLIMdiet te kiezen. Maar de belangrijkste reden? Dat bent u. Met SLIMdiet werkt u toe naar een blijvend gezonde leefstijl. Energiek, krachtig, vrolijk. Dat is wat u verdient!

Hoe werkt SLIMdiet?

Wij geloven dat diëten niet werkt als het voelt als een gevecht of straf. Herkenbaar? Onze methode is daarom gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. Het geheim? Onze gerechten zitten boordevol eiwitten. Die geven een verzadigd gevoel. En u valt af op de goede plekken; u verliest geen spiermassa maar vet. Kies voor een blijvend gezonde leefstijl. SLIMdiet bewijst dat het kan.

Geen zin om uren in de keuken te staan? Hou het simpel! Met ons eenvoudige
4-stappenplan. Onze porties zijn precies afgemeten en bevatten alle voedingsstoffen die u nodig hebt. Gemakkelijker kan bijna niet!

Vier stappen

Het proteïnedieet van SLIMdiet brengt u in vier stappen naar een gezonde leefstijl. U volgt die stappen in uw eigen tempo. En met uw eigen doel voor ogen. Wij begeleiden u en staan altijd voor u klaar. U weet precies hoe lang je bezig bent en wat u moet doen. Uw ideale gewicht is binnen handbereik!

Tijdens stap 1 eet u vijf SLIMdiet-maaltijden per dag, gecombineerd met groenten.

Bij stap 2 schakelt u voor de avondmaaltijd over op vlees of vis, met groenten.

Als je aan stap 3 begint, bent u al bijna op je streefgewicht. We helpen u nu om geleidelijk afscheid te nemen van het dieet. En te werken aan een blijvend gezond eetpatroon.

Bij stap 4 raakt u de laatste kilo’s kwijt. Bent u klaar om de nieuwe jij in de spiegel te zien?

Maaltijden

Fruitige dranken, romige chocolademousse, smaakvolle omeletten en lekkere soepen. Bij SLIMdiet komt alles uit eigen keuken. Ontwikkeld door de beste fijnproevers en diëtisten. Alle nodige voedingsstoffen zitten erin, en u mag naar hartenlust groente toevoegen. SLIMdiet is smaakvol, gezond en gevarieerd. Afvallen en watertanden tegelijk!

Uw gezonde leefstijl is goud waard. Maar hoeft geen fortuin te kosten. Bij SLIMdiet bent u voor € 1,99 per maaltijd klaar. Daar kan geen enkel ander dieet tegenop. Ga voor simpel en smakelijk. Kies voor de betaalbare maaltijden van SLIMdiet!

Begeleiding

Afvallen gaat om u, maar u staat er niet alleen voor!

Daarom helpen wij u graag. Samen stippelen wij een persoonlijk traject uit en volgen wij uw voortgang op de voet. Tijdens het traject van SLIMdiet is het mogelijk om al het contact met uw voedingscoach digitaal te houden door middel van de online tool Mijn SLIMdiet. Deze tool geeft u namelijk inzicht in het gewicht dat u al bent verloren. U kunt altijd inloggen om uw voortgang te volgen, nieuwe maaltijden te bestellen en advies te vragen. Maar het is ook mogelijk om bij ons voor persoonlijk contact langs te komen voor een afspraak waar wij u niet alleen wegen maar ook uw voortgang zullen bespreken.

Direct naar:

Prijzen
Veelgestelde vragen

Meer informatie of persoonlijk advies?

Gebruik het contactformulier

of bel 0412 – 401678 / info@lavendi.nl

Met SLIMdiet kunt kunt u kiezen uit: “persoonlijke of online begeleiding”. Gemakkelijk en effectief!

 

Anderen over LaVendi


"10 kilo eraf!"

10 kilo eraf! Met hulp van mijn lavendi vriendin.

[ ] Roland Johannes Den Urste


"Trots, blij en fit"

Voordat ik mijn ervaring met SLIMdiet met jullie ga delen wil ik graag wat meer over mezelf vertellen. Mijn naam is Tanja en ik ben op dit moment 32 jaar. Tot mijn 23e had ik een normaal postuur. Dat wil zeggen dat ik 72 kilo woog en met een lengte van 1.75 had ik dus een ideaal gewicht.

Op mijn 23e ben ik bevallen van mijn zoontje Danny en na de zwangerschap viel de “schade” eigenlijk best wel mee. Wel merkte ik dat mijn eetpatroon door onze gezinssituatie ging veranderen. Danny sliep slecht en ik ging onregelmatiger eten.

Tussenstand 77 kilo

Iets meer dan een jaar later was ik weer zwanger en 9 maanden later werd Lisanne geboren en vanaf dat moment ging mijn gewicht in een enorm tempo omhoog. Op mijn 28e had ik een gewicht van 89 kilo bereikt.

> Lees verder

 


Prijzen

Afvallen & Overgewicht


 • Ook online te bestellen

Maaltijden 5 stuks € 9,95

Daarom LaVendi

 • Nominaties & prijzen

  LaVendi is uitgeroepen tot beste LaViesage Salon nutricosmetics van Nederland. Daarnaast is LaVendi 2x genomineerd voor de Beauty Award, beste schoonheids-instituut van Nederland.

 • 25 jaar passie

  Dianne en haar LaVendi team doen al ruim 25 jaar hun best om helemaal op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van huidverbetering.

 • Persoonlijk

  Bij LaVendi kijken we naar u en wat bij u past. Privacy, rust en aandacht zijn vaste ingrediënten van een behandeling bij LaVendi. Al onze behandelingen zijn maatwerk.

 • Vergoed door verzekeraar

  Een aantal van onze behandelingen kunnen door uw zorgverzekeraar vergoed worden als u aanvullend verzekerd bent.

  > Geregistreerd in AGB-register

 • En natuurlijk zijn wij:

  Anbos gecertificeerd
  Wevos gecertificeerd
  GGD gecertificeerd

 • Gratis parkeren

  Direct voor de praktijk kunt u gratis parkeren.


  Bekend van

  Bekend van

Veelgestelde vragen

Nog een andere vraag? Stel hem aan Dianne!

Ja, u kunt kiezen tussen begeleiding in de salon of online.

Dit is persoonlijk en is voor iedereen anders. Hoe meer u wilt afvallen hoe langer de stappen duren.

Alle maaltijd verpakkingen bevatten 5 maaltijden en kosten 9,95 . U betaald dus maar 1,99 per maaltijd.