Acne

LaVendi is al meer dan 25 jaar het acne instituut van Nederland dat zich richt op huidproblemen zoals acne, puistjes en littekens. Heb je ook last van dit soort oneffenheden? Het bereiken van een mooie gezonde huid zonder medicijnen en littekens is onze missie.

Heb je al alles geprobeerd?

Hebt u alles al geprobeerd en weet u niet welk product u thuis het best kunt gebruiken? Laat u adviseren door ons en mail met uw vragen naar info@lavendi.nl

Als je acne of puistjes hebt kan dat heel vervelend zijn en je wilt er dan ook graag alles aan doen om weer een mooie huid te krijgen zodat je, je ook goed voelt!
Wij zijn een acne instituut waar we acne (ontstekingen, puistjes), grove poriën en littekens behandelen. Acne is niet alleen een probleem onder jongeren. Veel mannen en vrouwen hebben op de volwassen leeftijd er nog last van.
Je staat er niet alleen voor! Wij begeleiden je graag en hebben al vele cliënten blij gemaakt met onze acne behandeling. Zie hieronder onze reviews.

Met de huidscans beoordelen wij nauwkeurig wat de beste acne behandeling is

Wij beschikken over de modernste apparatuur en medische producten om uitgebreid te testen en te behandelen. Zo kunnen we met de ASYRA achterhalen of er wellicht voedingsstoffen zijn die invloed hebben op de vorming van acne. Acne kan een gevolg zijn van een overbelasting in het lichaam, ook dit testen we.

Daarnaast scannen wij de huid met de professionele apparatuur. Lees hier meer over de ASYRA en meer over de huidanalyse met onze Collagenoson Huidecho en de MAC Huidanalyse.

Hoe behandelen wij acne?

Wij hebben diverse medische peelings tot onze beschikking voor een acne behandeling. Hiermee verminderen we de huidverstoppingen en onderhuidse ontstekingen van puistjes. Er zullen minder snel nieuwe ontstekingen in het gezicht ontstaan. De poriën verfijnen van structuur, de rode vlekjes trekken weg en de acne littekens verminderen. Ben je benieuwd hoe een acne behandeling verloopt? Kijk dan naar ons filmpje en zie hoe we talgpropjes verwijderen uit de huid.

Afhankelijk van uw polis kan de acne behandeling worden vergoed door de zorgverzekering. De acnebehandeling wordt bij de meeste zorgverzekeringen wel vergoed.

Twijfel je? Raadpleeg dan je zorgverzekeraar voor meer informatie.


Direct naar:

Behandelingen
Veelgestelde vragen

Meer informatie of persoonlijk advies?

Gebruik het contactformulier

of bel 0412 – 401678 / info@lavendi.nl

Behandelingen acne

Een acne behandeling is maatwerk. Samen met u bepalen we welke methode of combinatie van onderstaande methoden het meest geschikt is.


Acne huidtest

Asyra
Meer info & prijzen
Placeholder

Acne behandeling

Reinigen van de huid met puistjes
Meer info & prijzen
Placeholder

Littekens verwijderen

Microneedling
Meer info & prijzen

Een probleem aan de huid kan niet altijd alleen vanaf de buitenkant direct verholpen worden. Vaak begint de basis van een acnebehandeling bij LaVendi met een test voor een gezonde en optimale conditie van binnenuit.

 

Beste LaViesage Salon van Nederland 2016

2x genomineerd voor
beste instituut van Nederland!

Daarom LaVendi

 • Nominaties & prijzen

  LaVendi is uitgeroepen tot beste LaViesage Salon nutricosmetics van Nederland. Daarnaast is LaVendi 2x genomineerd voor de Beauty Award, beste schoonheids-instituut van Nederland.

 • 25 jaar passie

  Dianne en haar LaVendi team doen al ruim 25 jaar hun best om helemaal op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van huidverbetering.

 • Persoonlijk

  Bij LaVendi kijken we naar u en wat bij u past. Privacy, rust en aandacht zijn vaste ingrediënten van een behandeling bij LaVendi. Al onze behandelingen zijn maatwerk.

 • Vergoed door verzekeraar

  Een aantal van onze behandelingen kunnen door uw zorgverzekeraar vergoed worden als u aanvullend verzekerd bent.

  > Geregistreerd in AGB-register

 • En natuurlijk zijn wij:

  Anbos gecertificeerd
  Wevos gecertificeerd
  GGD gecertificeerd

 • Gratis parkeren

  Direct voor de praktijk kunt u gratis parkeren.


  Bekend van

  Bekend van

Anderen over LaVendi


"Geen last meer van onderhuidse ontstekingen"

Nadat ik de ASYRA test heb gedaan een dieet meegekregen,huidverzorging producten, detox en tabletjes voor de darmflora is mijn huid stukken beter . Ook heb ik veel meer energie. Het was me het geld meer dan waard. Geen last meer van onderhuidse ontstekingen . Behalve als ik dus voeding eet buiten het dieet. Heel erg bedankt Diana!!

[ ] Natascha Vos


"Het resultaat is verbluffend!"

Na een jaar tot anderhalf jaar alles geprobeerd te heben (dokter, schoonheidsspecialiste, huidtherapeut, peelings) en op zoek te zijn geweest naar de oplossing voor mijn acne, zag ik La Vendi voorbijkomen op facebook. Ik zag het echt als laatste redmiddel want alles wat ik had geprobeerd hielp steeds een poosje maar de acne kwam altijd weer terug en ging nooit volledig weg.
> Lees verder

 

[ ] Sasha van Eersel

Veelgestelde vragen

Nog een andere vraag? Stel hem aan Dianne!

Dat horen wij heel vaak, wij kunnen uitgebreid testen, wat je met het blote oog niet kunt zien, en dit geeft veel inzicht in je lichaam, je acne komt meestal van binnenuit. Wij kunnen hierna een heel gerichte behandeling inzetten.

Op maat voor jou gemaakt afhankelijk van wat we meten.

Ja, als je de overbelasting in je lichaam wil testen en darmen en voeding enz. kijk dan bij asyra test, wij kunnen ook gericht testen welk supplement je van binnenuit ondersteunt.

Ja, het is ook mogelijk om alleen de acnebehandeling te doen. De ASYRA is voor een optimaal resultaat een belangrijke toevoeging.

Ja dit kan, dit moet u nagaan bij uw zorgverzekeraar. Lavendi is in het bezit van een AGB-code.

Wij testen voorafgaand of de producten bij uw huid passen.