Eindelijk een oplossing voor mijn bovenliprimpeltjes!

Al vanaf mijn 35ste stoor ik mezelf aan mijn bovenliprimpeltjes. Vaak liep mijn lipstick uit in deze lijntjes waardoor mijn lippenlijn minder strak werd. Dit vond ik erg vervelend. Zelf heb ik nooit gerookt en vond het dus ook erg storend om te zien dat ik toch deze rimpels kreeg. Toen ben ik gaan zoeken naar een oplossing en bleek bijna de enige oplossing fillers te zijn. Zelf ben ik hier geen fan van, ik wilde absoluut geen dikkere lippen. Nu ik 45 jaar ben en mij steeds meer stoor aan deze dikker wordende lippenrimpels zag ik laatst iets over de DAS- techniek voorbij komen op facebook. Ze beweerden dat er nu eindelijk een oplossing is voor mijn bovenliprimpels zonder dat ik fillers hoefde te spuiten. Ik wilde geen vreemde stof in mijn lichaam. Ik was direct enthousiast en besloot wat meer informatie erover op te zoeken en heb na aanleiding hiervan meteen een afspraak gemaakt voor een intake bij Huidinstituut LaVendi.

Ze hebben mij netjes alles uitgelegd en waren erg eerlijk over het genezingsproces. De eerste 7 tot 10 dagen zie je er namelijk minder toonbaar uit. Dit was voor mij geen probleem om dat ik makkelijk een weekje thuis kon werken. Na de intake heb ik meteen een afspraak gemaakt. Ik vond het stiekem best spannend.

Toen was het eindelijk zover. Eerst werd mij een kopje koffie aangeboden en werd ik meteen in de verdoving gezet. Na ongeveer 30 minuten werd ik meegenomen naar de behandelkamer. De behandeling duurde z’n 45 min en het viel reuze mee. Sommige stukjes voelde ik helemaal niet en sommige waren een klein beetje gevoelig. Na de behandeling kreeg ik een cool pack hiermee heb ik bij LaVendi nog ongeveer een kwartiertje gekoeld voor dat ik naar huis ben gegaan. Eenmaal thuis is het heel belangrijk om goed te koelen en zo veel mogelijk van de plek af te blijven.

De volgende ochtend zag ik al meteen dat mijn bovenlip was gaan zwellen en dik was, precies zoals mij verteld was. Op dag 3 was de zwelling helemaal weg en had ik alleen nog last van korstjes. De korstjes waren op dag 6 al bijna allemaal weg.

Toen eenmaal alle korstjes weg waren kon ik dan eindelijk het resultaat bekijken. En wat was het resultaat mooi! Ik ben echt super blij met het resultaat. Mijn bovenliprimpeltjes zijn zoveel zachter en minder zichtbaar. Ook twee van mijn vriendinnen waren meteen enthousiast en hebben ook al een intake gepland staan.

Ik kan het dus ook zeker iedereen aan raden die zich ook zo stoort aan deze lijntjes. Je dient op te letten met de zon na de behandeling dus dit is de beste tijd om behandeld te worden.

Groetjes Peggy

Voor meer informatie over deze behandeling klik hier