Cliënten van goud – Wat kunnen we voor u betekenen?

Mag ik even met je praten?

Een paar maanden geleden kwam Peter voor het eerst bij LaVendi. Peter is een man van 53 die alles mee lijkt te hebben. Een goede carrière, lief gezin, ontzettend aardig en een leuke man om te zien. Ondanks dat, was hij erg onzeker. Jaren geleden had hij een wratje op zijn neus laten verwijderen, maar het litteken ervan stoorde hem enorm. Dit werd zo erg, dat hij het gevoel had dat iedereen naar zijn litteken keek. Uiteindelijk vond Peter dat er echt iets aan zijn neus moest gebeuren, maar hij worstelde hier enorm mee.  Via internet kwam hij bij LaVendi terecht.

Tijdens de intake vroegen we hem wat we voor hem konden betekenen. Mag ik even met je praten? zei hij. Het overviel ons een beetje. Zelden maken we mee dat onze cliënten liever een gesprek aangaan, dan dat zij behandeld worden. Bij Peter was de situatie overduidelijk anders. Nadat we besproken hadden wat precies het probleem was voor hem, lieten we zien hoe wij wratjes wegbranden. Dit klinkt veel enger dan het is en ook Peter vond het meevallen. Daarnaast krijg je er nooit littekens van. Ook hebben we verschillende huidanalyses gedaan en deze uitgebreid uitgelegd, want Peter vindt alles ontzettend interessant.

Verder konden we hem helpen door de adertjes op zijn neus en de couperose op zijn wangen te verwijderen door ze weg te flitsen. We hebben zelfs littekens kunnen verminderen die ontstaan waren door de acne die Peter vroeger gehad heeft. Deze acne heeft ook op zijn rug voor onrust gezorgd. Vrijwel geen enkele plek was mooi egaal door allerlei pigmentvlekjes en littekens. Dit zorgde er ook voor dat Peter het erg onprettig vond om bijvoorbeeld naar het zwembad te gaan. Dan was hij zich continu bewust van de ontevredenheid die hij had over zijn huid. Zijn huid is al fantastisch opgeknapt, maar we hebben nog eventjes geduld nodig voor het ultieme resultaat.

Nu, een paar maanden later, komt Peter nog regelmatig bij ons langs. Hij is nog steeds ontzettend geïnteresseerd in alle methodes en systemen waarmee we werken en blijft een goede gesprekspartner. We kijken er altijd naar uit wanneer Peter weer eens bij ons langskomt. Wederom een cliënt die goud waard is!