Rosacea behandeling

Wat is rosacea?

Rosacea is een huidaandoening waarbij er roodheid en ontstekingen in het gezicht ontstaan.Er kan algemene roodheid met verwijde vaatjes in het gezicht ontstaan. Dit is vaak in combinatie met kleine puistjes of ontstekingen. Andere klachten die je bij rosacea kunt ervaren, zijn een branderig gevoel in het gezicht, een droge huid en grove poriën. Opvallend is dat comedonen (mee-eters) – in tegenstelling tot bij acne – niet aanwezig zijn. Vaak is rosacea aanwezig op de wangen, op en rond de neus, het voorhoofd en op de kin. Rosacea kan plotseling opvlammen waardoor het moeilijk kan zijn het onder controle te krijgen.

Hoe ontstaat rosacea?

Rosacea is een chronische huidaandoening. Bepaalde factoren kunnen een invloed hebben op rosacea zoals stress, uv-straling, bepaalde voedingsmiddelen en de overgang van kou naar warmte. De precieze oorzaak is nog deels onbekend. De bovenste huidlaag is aangetast bij rosacea en daardoor is de huid gevoeliger voor invloeden van buitenaf en kan er een ontstekingsreactie ontstaan in de huid. Het is per persoon verschillend op welke triggers de huid reageert. Met de ASYRA-test kunnen we achterhalen waar uw lichaam een overbelasting voor heeft.

We meten naast de ASYRA ook de MAC Huidanalyse en Collagenoson Echoapparatuur.

Na het testen is de uitslag meteen bekend. Aan de hand van deze uitslag kunnen wij een behandelplan voor u samenstellen.

Met geavanceerde apparatuur testen we de onderliggende oorzaken van uw huidklachten

 • De test geeft inzicht in het effect van uw voedingspatroon op uw huid.
 • We testen of er supplementen zijn die o.a. uw darmflora verbeteren of uw lichaam ontgiften.
 • Het geeft inzicht in de tekorten aan vitaminen en mineralen in het lichaam.
 • We kunnen huidverzorgingsproducten testen voor uw huid.
 • We meten uw talg en vocht, dit is nodig voor een goede bescherming van uw huid.
 • We maken een echo van uw huid om o.a. te zien of uw huid-barrière mooi gesloten is en daardoor minder gevoelig voor infecties van buitenaf.

Met de ASYRA PRO testen we de gezondheid van uw lichaam en de overgevoeligheid van voeding

Om meer te lezen over de Asyra klik hier.

Allergieën en voedsel overgevoeligheden en uw gezondheid

Verkeerde voeding kan bestaan uit simpelweg ongezonde voeding maar ook uit gezonde voeding die door sommige personen niet goed verdragen kan worden. Naast het feit dat mensen allergisch kunnen zijn voor stoffen kan er ook een overgevoeligheid voor voedsel bestaan als dit teveel wordt ingenomen. Daarnaast kan het gewoon zijn dat bepaald voedsel voor u te belastend is en dat u zich daardoor niet fit voelt. Allergieën kunnen ook ontstaan doordat er teveel afval- en giftige stoffen in het lichaam aanwezig zijn. U kunt zich daardoor ook minder fit voelen. Daarnaast kan een goed werkend immuunsysteem voorkomen dat er allergieën ontstaan.

Afhankelijk van uw polis kan de acne behandeling worden vergoed door de zorgverzekering. De acnebehandeling wordt bij de meeste zorgverzekeringen wel vergoed.

Twijfel je? Raadpleeg dan je zorgverzekeraar voor meer informatie.


Direct naar:

Prijzen
Veelgestelde vragen

Meer informatie of persoonlijk advies?

Gebruik het contactformulier

of bel 0412 – 401678 / info@lavendi.nl

 

Anderen over acné behandeling bij LaVendi


"Het resultaat is geweldig"

Ik ben 2 keer geweest voor een behandeling aan mijn gezicht (rode bultjes, puistjes) het resultaat Is geweldig. Je word ook heel fijn ontvangen, je voelt je echt welkom! Vandaag mag ik weer!

[ ] Joyce Adriaanse


"Het resultaat is verbluffend!"

Na een jaar tot anderhalf jaar alles geprobeerd te heben (dokter, schoonheidsspecialiste, huidtherapeut, peelings) en op zoek te zijn geweest naar de oplossing voor mijn acne, zag ik La Vendi voorbijkomen op facebook. Ik zag het echt als laatste redmiddel want alles wat ik had geprobeerd hielp steeds een poosje maar de acne kwam altijd weer terug en ging nooit volledig weg.
> Lees verder

 

[ ] Sasha van Eersel


Prijzen

Asyra

De oorzaak van rosacea onderzoeken en aanpakken

 • Vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk

Asyra incl. vochtmeting, talgmeting en huidecho€132,50

Daarom LaVendi

 • Nominaties & prijzen

  LaVendi is uitgeroepen tot beste LaViesage Salon nutricosmetics van Nederland. Daarnaast is LaVendi 2x genomineerd voor de Beauty Award, beste schoonheids-instituut van Nederland.

 • 25 jaar passie

  Dianne en haar LaVendi team doen al ruim 25 jaar hun best om helemaal op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van huidverbetering.

 • Persoonlijk

  Bij LaVendi kijken we naar u en wat bij u past. Privacy, rust en aandacht zijn vaste ingrediënten van een behandeling bij LaVendi. Al onze behandelingen zijn maatwerk.

 • Vergoed door verzekeraar

  Een aantal van onze behandelingen kunnen door uw zorgverzekeraar vergoed worden als u aanvullend verzekerd bent.

  > Geregistreerd in AGB-register

 • En natuurlijk zijn wij:

  Anbos gecertificeerd
  Wevos gecertificeerd
  GGD gecertificeerd

 • Gratis parkeren

  Direct voor de praktijk kunt u gratis parkeren.


  Bekend van

  Bekend van

Veelgestelde vragen

Nog een andere vraag? Stel hem aan Dianne!

Raadpleeg je polis. Wij zijn in het bezit van een AGB code acne behandeling.

Ja als je niet erg acne hebt. Hoef je niet uitgebreid te testen dan kunnen wij voorafgaand aan een acne-behandeling talg en vocht meten.

Dat kunnen wij testen, wij werken met cosmeceuticals dit zijn zeer werkzame producten die niet in de winkel te koop zijn.

Dat horen wij heel vaak, wij kunnen uitgebreid testen, wat je met het blote oog niet kunt zien, en dit geeft veel inzicht in je lichaam, je acne komt meestal van binnenuit. Wij kunnen hierna een heel gerichte behandeling inzetten.

Op maat voor jou gemaakt afhankelijk van wat we meten

Ja, als we de overbelasting in je lichaam testen, darmen voeding enz. kijk dan bij asyra test, wij kunnen ook gericht testen welk supplement je van binnenuit ondersteunt.