Rimpelvermindering, littekens, ooglift zonder snijden & hechtingen

DAS


DAS is de nieuwe revolutionaire behandelmethode en het meest innovatieve medische alternatief voor chirurgische ingrepen. Deze unieke methode is volledig veilig, geschikt voor ieder huidtype en er komen geen mesjes, hechtingen of naalden aan te pas.

In vele landen heeft deze nieuwe technologie de markt van de cosmetische ingrepen radicaal veranderd. Hierdoor is de drempel naar dergelijke ingrepen veel lager en voor iedereen die bang was voor de traditionele behandeling is deze veilige procedure een geweldige ontwikkeling.

Hoe werkt de DAS?

Tijdens een DAS- behandeling wordt de huid behandeld met een straaltje geladen gas. Zonder direct contact te maken met de huid, ontstaat er een kleine straal geladen gasdeeltjes, plasma, die de huid puntsgewijs raakt. Door verdamping van kleine stukjes van de opperhuid zal een lokaal krimpeffect optreden, samentrekking van huidvezels, waardoor een strakkere huid ontstaat; de huid wordt als het ware gelift. De plasma-straal heeft een stimulerend effect op de collageen- en elastineproductie, dit geeft een boost in stevigheid in volume in de huid. Dit effect laat zich niet onmiddellijk, maar pas enkele weken na de behandeling zien.

Wat kunnen we behandelen met de DAS?

• Bovenooglidcorrectie
• Onderooglidcorrectie
• Liften van de wenkbrauw/voorhoofd
• Rokerslijntjes en mondrimpels verminderen
• Wangrimpels verminderen
• Kraaienpootjes verminderen
• Neus lippenplooi verminderen
• Verslapping bij de oren verminderen
• Mondhoek-liften
• Verstrakking kaaklijn
• Frons verminderen
• Lijnen decolleté verminderen
• Littekens verminderen

De voordelen

 • Oppervlakkige werking: De levende epidermale laag van de huid wordt niet bereikt, waardoor er geen gevaar is voor een bloeding of huidschade.
 • Betaalbaar: De behandelingen zijn betaalbaar en daardoor goedkoper dan operatieve ingrepen.
 • Geen littekenvorming: De plasma-technologie verstrakt de huid zonder diepe en agressieve werking op de huid en littekenvorming.
 • Chirurgisch resultaat: Het resultaat is vergelijkbaar met andere invasieve en operatieve ingrepen, maar met minimale gezondheidsrisico’s, minder stress en een kortere hersteltijd.
 • Geschikt voor ieder huidtype en alle leeftijdsgroepen, met uitzondering van de getinte huid.
 • Geen mesjes, hechtingen of naalden
 • Permanent resultaat
 • Natuurlijk resultaat: Je gaat er jonger uitzien maar blijft jezelf

Na de DAS behandeling

De behandelde huid kan een lichte tot matige zwelling krijgen die 3-5 dagen kan blijven. Ook ontstaat er na de behandeling een veelvoud van minuscule korstjes. Deze korstjes verdwijnen in de meeste gevallen binnen 4 tot 8 dagen.
Onder de korstjes zal de nieuwe jonge huid, roze van kleur ontstaan. Na 4 weken tot 4 maanden zal de huid volledig zijn hersteld. Tot die tijd is het noodzakelijk om de huid goed tegen de zon te beschermen. Deze plekken kunnen gemakkelijk met een vloeibare foundation met hoge SPF (bijv. Oxygenetics Foundation) worden bedekt, waardoor het je niet hoeft te belemmeren in je dagelijkse bezigheden.

Zijn DAS behandelingen pijnlijk?

De behandeling kan als gevoelig worden ervaren. Bij het behandelen zal er een verdovende crème aangebracht worden ongeveer 20 minuten voordat de behandeling begint.

DAS en injectables

De DAS is een perfecte aanvulling, daar waar injectables ophouden kunnen we met een DAS behandeling de resultaten optimaal ondersteunen en verbeteren. Houden de naalden en substanties van een injectables behandeling u tegen? Met DAS bieden we een uniek alternatief.

Vraag een vrijblijvend consult aan

Als u twijfelt wat voor u geschikt is kunt u ons een foto mailen naar info@lavendi.nl zodat wij kunnen beoordelen wat mogelijk is.


Direct naar:

Prijzen
Veelgestelde vragen

Meer informatie of persoonlijk advies?

Gebruik het contactformulier

of bel 0412 – 401678 / info@lavendi.nl

LaVendi staat ervoor uw karakter in uw uiterlijk te behouden. Bij al onze behandelingen blijft u uzelf, maar dan jonger.

 

Anderen over LaVendi


"Een aanrader!"

Super tevreden over LaVendi en de DAS behandeling. Vriendelijke medewerkers, goede service en het resultaat waar ik op gehoopt had. Een aanrader!

[ ] Lieke van Heugten

"Aanzienlijk frisser dan voor de behandeling"

Na een DAS behandeling onder mijn ogen zie ik er weer een stuk frisser en jonger uit met dank aan Meggie en Dianne. Ze gaven een eerlijke voorlichting wat ik kon verwachten. De pijn van de behandeling was goed te doen door de zorgvuldige voorbehandeling van de huid. Ik zag er inderdaad een paar dagen niet uit maar rust met een luisterboek op mijn oren en ijs op mijn ogen hielpen al snel. Na 5 dagen weer toonbaar en aanzienlijk frisser dan voor de behandeling.

[ ] Gea Grietje


Prijzen

DAS

Verwacht aantal behandelingen: 2, afhankelijk van het huidoverschot en de diepte van de rimpels. Na 4 weken mag de behandeling herhaald worden.
Exacte prijzen in overleg met behandelaar afhankelijk van de grootte het te behandelen gebied.

Beide bovenoogleden OF onderoogledenvanaf €350,00
Kraaienpootjesvanaf €350,00

Daarom LaVendi

 • Nominaties & prijzen

  LaVendi is uitgeroepen tot beste LaViesage Salon nutricosmetics van Nederland. Daarnaast is LaVendi 2x genomineerd voor de Beauty Award, beste schoonheids-instituut van Nederland.

 • 25 jaar passie

  Dianne en haar LaVendi team doen al ruim 25 jaar hun best om helemaal op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van huidverbetering.

 • Persoonlijk

  Bij LaVendi kijken we naar u en wat bij u past. Privacy, rust en aandacht zijn vaste ingrediënten van een behandeling bij LaVendi. Al onze behandelingen zijn maatwerk.

 • Vergoed door verzekeraar

  Een aantal van onze behandelingen kunnen door uw zorgverzekeraar vergoed worden als u aanvullend verzekerd bent.

  > Geregistreerd in AGB-register

 • En natuurlijk zijn wij:

  Anbos gecertificeerd
  Wevos gecertificeerd
  GGD gecertificeerd

 • Gratis parkeren

  Direct voor de praktijk kunt u gratis parkeren.


  Bekend van

  Bekend van

Veelgestelde vragen

Nog een andere vraag? Stel hem aan Dianne!

Meestal vanaf 30 jaar, als u ziet dat er verslapping van het ooglid ontstaan is. U heeft dan als er weinig verslapping is, vaak maar 1 behandeling nodig en houdt daarmee een frisse oogopslag. Als u ouder bent dan 40 jaar dan kan het zijn dat u een extra nabehandeling nodig hebt omdat er meer verslapping is.
Als het ooglid erg ver verslapt is en ver over de oogleden valt en een gepigmenteerde huid, of een huid die snel pigmentvlekken achterlaat.
Ze zijn heel mooi te behandelen. Het kan een prima natuurlijk alternatief zijn. Je huid wordt echt verbeterd.
Dat is mogelijk, het zijn 2 verschillende behandelingen.
Vaker behandelen we, een gedeelte van het voorhoofd,extra boven de wenkbrauwen, zodat we de verslapping vanuit het voorhoofd extra liften en daarmee vaak ook de ogen.
Direct na de behandeling valt het mee, de volgende dag na het slapen gaan zal er oedeem (zwelling zijn) van de ogen. Je ziet kleine korstjes die gemiddeld 3 tot 5 dagen aanhouden, dit is individueel afhankelijk van het genezingsproces.
Ja er wordt aangeraden op de dag na het behandelen zoveel mogelijk te koelen.
Afhankelijk van het genezingsproces van de huid, na minimaal 4 weken.
Meestal is dat mogelijk maar dit kan ook afhankelijk zijn van de afstand die u moet afleggen.
Nee, deze behandeling komt niet in aanmerking voor een vergoeding.
Nee u mag niet in de zon, de zomer is de minst geschikte periode om deze behandeling uit te voeren. U dient uw huid 2 maanden na de behandeling te beschermen tegen de zon.
Dat is afhankelijk van uw verouderingsproces, ditzelfde geldt ook na chirurgisch liften.
Vetweefsel in de wallen kunnen wij niet behandelen, wij maken wel de huid steviger waardoor de kans bestaat dat het minder opvalt.