Hoe jong is mijn huid?

Huidecho

Methode voor: eerste stap in anti-aging, huidecho, collageen niveau bepalen

Of we een stevige huid hebben is grotendeels erfelijk aangelegd. We kunnen de huid daarentegen wel van binnenuit ondersteunen om langer jong te blijven.

De huid wordt immers constant van binnenuit door bouwstoffen uit gezonde voeding gemaakt en gevormd. Zijn we moe, gestrest, eten we ongezond of komen we slaap tekort? Het is direct aan je gezicht af te lezen.

Als we in ons lichaam meer afbreken dan opbouwen noemen we dit veroudering. We kunnen dit proces omkeren door ons lichaam van extra bouwstoffen te voorzien en door onze cellen en weefsels te verjongen. Wat je aan de buitenkant wenst, moet via de binnenkant gecreëerd worden.

Dit doen we gericht met de supplementen van LavieSage. Het resultaat is een stevigere jongere huid terwijl we in leeftijd ouder worden. LavieSage is een natuurlijk huidsupplement, dus niet synthetisch en wordt volledig door het lichaam opgenomen.

Verjonging van de huid van binnenuit als je ouder wordt.

Zeker wanneer het lichaam extra collageen moet aanmaken voor de stevigheid van de huid, zoals bij kuurbehandelingen en anti-age-behandelingen, is extra voedingssuppletie nodig. De voedingssupplementen van LavieSage ondersteunen het lichaam op verschillende manieren.

Uitnodiging persoonlijk huidadvies van binnenuit.

Met de speciale echo-apparatuur kunnen wij bij LaVendi aantonen in welke conditie je huid verkeert.

Zie hieronder onze eigen resultaten:

Maak een afspraak voor een echo-meting en een persoonlijk huidadvies bij LaVendi!


Direct naar:

Prijzen
Veelgestelde vragen

Meer informatie of persoonlijk advies?

Gebruik het contactformulier

of bel 0412 – 401678 / info@lavendi.nl

Meten is weten!

 

Yvonne’s ervaring

 
Mike

“Ik voel mij bevoorrecht dat ik jou jaren geleden ontmoet heb. De fijne behandelingen en dat jij jezelf blijft bijscholen ervaar ik als geweldig!! Ook de fijn gesprekken zijn bijzonder.

Mijn huid ziet er goed uit! Dianne, ik hoop nog jaren van de fijne behandelingen te mogen genieten.”

 

Prijzen

Huidecho

Met de speciale echo-apparatuur kunnen wij aantonen in welke conditie je huid verkeert.


Huidecho incl. vocht en talgmeting en persoonlijk advies€ 50,00

Daarom LaVendi

 • Nominaties & prijzen

  LaVendi is uitgeroepen tot beste LaViesage Salon nutricosmetics van Nederland. Daarnaast is LaVendi 2x genomineerd voor de Beauty Award, beste schoonheids-instituut van Nederland.

 • 25 jaar passie

  Dianne en haar LaVendi team doen al ruim 25 jaar hun best om helemaal op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van huidverbetering.

 • Persoonlijk

  Bij LaVendi kijken we naar u en wat bij u past. Privacy, rust en aandacht zijn vaste ingrediënten van een behandeling bij LaVendi. Al onze behandelingen zijn maatwerk.

 • Vergoed door verzekeraar

  Een aantal van onze behandelingen kunnen door uw zorgverzekeraar vergoed worden als u aanvullend verzekerd bent.

  > Geregistreerd in AGB-register

 • En natuurlijk zijn wij:

  Anbos gecertificeerd
  Wevos gecertificeerd
  GGD gecertificeerd

 • Gratis parkeren

  Direct voor de praktijk kunt u gratis parkeren.


  Bekend van

  Bekend van

Veelgestelde vragen

Nog een andere vraag? Stel hem aan Dianne!

Dat is een dwarsdoorsnede van de huid, van buiten naar binnen.

Op de binnenkant van de arm, daar heeft de huid weinig zon gezien en deze plaats is representatief voor je hele huid.

Of uw huid mooi gesloten is. Bij velen is de huid open en bent u gevoelig voor invloeden van buitenaf zoals acne, u kunt ook veel vocht verliezen waardoor u huid rimpeliger wordt en een trekkerig gevoel geeft, ook kan eczeem een gevolg zijn.Als het ware is het dak van uw lichaam open.

Je ziet hoeveel collageen aanwezig is, dit is de bouwstof voor de huid, elke dag worden er cellen vervangen en hebben we collageen nodig ook voor de huidverjonging. Bij huidveroudering neemt je collageen af, dit kunnen we innemen, waardoor het gehalte aan collageen weer opbouwt. Dat kunnen we terug zien in de echo naar verloop van tijd en wat belangrijk is voelen aan de stevigheid van je huid.

Aan de echo kunnen we zien of iemand een kans heeft snel te verouderen en hoe we dat van binnen uit kunnen tegengaan op een natuurlijke manier van binnenuit.