Algemene gezondheid / voeding / huidtest

Asyra

Methode voor: acné, huidproblemen, anti-aging, eczeem, darmproblemen, rosacea

Testen bij een acne, gevoelige, of eczeem huid

De meeste vrouwen en mannen hebben er heel wat voor over om een mooie, gave en soepele huid te hebben. Toch hebben velen helaas lange tijd huidklachten. Vooral de huid in het gezicht is vaak erg gevoelig. Echter, als je weet wat je huid nou eigenlijk echt nodig heeft om sterk en gezond te zijn kan je in staat zijn huidirritaties in je gezicht te voorkomen.


Waar komt mijn acne vandaan?

Het is heel zinvol om te meten waar je acne vandaan komt. Dit is de eerste stap om de oorzaak aan te pakken. In sommige gevallen is een goede reiniging niet voldoende. Dan kan er gemeten worden of dat er bepaalde voeding is die je acne verergert en of er een orgaan overbelast is. Door te testen gaan we kijken hoe we je acne van binnenuit snel kunt verminderen.

Hoe maak je jouw huid weer mooi, soepel en gezond?

Een gevoelige huid kan ontstaan van binnenuit en door allerlei factoren van buitenaf die van invloed zijn op de gezondheid van je huid. Een echt gezonde huid krijg je echter pas als je de oorzaak van de gevoelige huid wegneemt.

Met geavanceerde apparatuur testen we de onderliggende oorzaken van je huidklachten.

 • Het geeft inzicht in het effect van je voedingspatroon op je huid.
 • We testen of er supplementen zijn die o.a. je darmflora verbetert of je lichaam ontgift.
 • Het geeft inzicht in de tekorten aan vitaminen en mineralen in het lichaam.
 • We kunnen huidverzorgingsproducten testen voor je huid.
 • We meten je talg en vocht, dit is nodig voor een goede bescherming van je huid.
 • We maken een echo van je huid o.a. om te zien of je huid-barrière mooi gesloten is.

Met de ASYRA PRO testen we de gezondheid van je lichaam en de overgevoeligheid van voeding

Hiermee zijn we in staat om de verstoringen en blokkades in je lichaam op te sporen.

De Asyra Pro is vandaag de dag de meest geavanceerde, flexibele en gebruikersvriendelijke bio-energetisch test die beschikbaar is. Een mooie vitale huid weerspiegelt altijd de gezondheid. De Asyra Pro kan de energetische staat van de organen, gevoeligheid voor voedsel, hormoonbalans en reacties op gifstoffen in korte tijd aangeven.

De Asyra is wetenschappelijk goedgekeurd door de Amerikaanse FDA en de resultaten van testen (dubbel blind) die door de Universiteit van Utah gedaan zijn bleken een nauwkeurigheid van 98 % te hebben in vergelijking met de standaard bloedtesten.

Gezonde voeding is belangrijk voor een goede gezondheid. Het lichaam heeft bepaalde voedingsstoffen (o.a. vitaminen, mineralen, vetzuren, aminozuren) nodig om goed te kunnen functioneren. Verkeerde voeding zal dan ook vaak leiden tot ziektes en een minder gezonde huid.

In onze dagelijkse voeding zitten vaak niet voldoende voedingsstoffen (vitaminen, mineralen, vetzuren) die essentieel zijn voor onze gezondheid. De normen van hoeveel we van alle stoffen binnen moeten krijgen zijn discutabel omdat er een verschil is tussen niet ziek worden en vitaliteit.

Een schoon lichaam een mooie huid, niet belast met afvalstoffen zijn belangrijk voor een goede gezondheid. De prikkeloverdracht in het lichaam wordt verstoord als er teveel afvalstoffen in het lichaam achter blijven. Het is daarom belangrijk dat de afvalstoffen door de uitscheidingsorganen (lymfe, darmen, lever, nieren, huid) goed kunnen worden afgevoerd. Genezing zal sneller plaatsvinden als het lichaam zijn afvalstoffen goed kan afvoeren.

Allergieën en voedsel overgevoeligheden en je gezondheid.

Verkeerde voeding kan bestaan uit simpelweg ongezonde voeding, maar ook uit gezonde voeding die door de persoon niet goed verdragen wordt. Naast het feit dat mensen allergisch kunnen zijn voor stoffen, bestaat er ook een overgevoeligheid voor voedsel als dit teveel wordt ingenomen. Daarnaast kan het gewoon zijn dat bepaald voedsel voor u te belastend is en dat u zich daardoor niet fit voelt. Allergieën kunnen ook ontstaan doordat er teveel afval- en giftige stoffen in het lichaam aanwezig zijn. Daarnaast kan een goed werkend immuunsysteem voorkomen dat er allergieën ontstaan.

We meten naast de ASYRA de MAC Huidanalyse en Collagenoson Echoapparatuur.

Na de testen is de uitslag meteen bekend. Aan de hand van deze uitslag kunnen wij een behandelplan voor je samenstellen.

Ziektekostenvergoeding

Afhankelijk van uw polis kan de ASYRA test worden vergoed door de zorgverzekering. De test wordt bij de meeste zorgverzekeringen wel vergoed.

Twijfelt u? Raadpleeg dan uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

Prijzen
Veelgestelde vragen

Meer informatie of persoonlijk advies?

Gebruik het contactformulier

of bel 0412 – 401678 / info@lavendi.nl

Een probleem aan de huid kan niet altijd alleen vanaf de buitenkant direct verholpen worden. Vaak begint de basis van een acnebehandeling bij LaVendi met een test voor een gezonde en optimale conditie van binnenuit.

 

Anderen over huidanalyse bij LaVendi


"LaVendi, ik ben heel blij met jullie!"

2 Jaar geleden heb ik de VEGA-test gedaan bij Lavendi, omdat ik last had van ernstige acné en buikpijn wanneer ik bepaalde dingen at. Na de test wist ik dat ik 48 voedselallergieën had en heb ik me volledig gehouden aan mijn allergielijst. Mijn huid knapte al binnen een maand helemaal op en er kwamen geen ontstekingen meer bij! Eindelijk had ik iets gevonden wat hielp! Niet alleen heb ik mijn huid na 2 jaar nog steeds helemaal onder controle, ik heb ook mijn lichaam beter leren kennen. Als ik buikpijn heb of last krijg van mijn huid, weet ik precies hoe dat komt. Mijn energielevel is enorm gestegen en ik voel me fitter dan ooit. Vorige week heb ik opnieuw mijn voedselallergieën getest bij Lavendi met de nieuwe Asyra en er zijn nu zelfs voedselallergieën afgevallen! Ik heb er nu nog maar 31 in plaats van 48 dus daar ben ik zeer blij mee. Ook zijn mijn lever en dunne darm niet meer overbelast, wat 2 jaar geleden wel uit de test kwam. Lavendi, ik ben heel blij met jullie!

[ ] Selina Korthof


"Het resultaat is verbluffend!"

Na een jaar tot anderhalf jaar alles geprobeerd te heben (dokter, schoonheidsspecialiste, huidtherapeut, peelings) en op zoek te zijn geweest naar de oplossing voor mijn acne, zag ik La Vendi voorbijkomen op facebook. Ik zag het echt als laatste redmiddel want alles wat ik had geprobeerd hielp steeds een poosje maar de acne kwam altijd weer terug en ging nooit volledig weg.
> Lees verder
 

[ ] Sasha van Eersel


Prijzen

Asyra

Algemene gezondheid / voeding / huidtest

 • Vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk

Asyra incl. vochtmeting, talgmeting en huidecho€130,00

Daarom LaVendi

 • Nominaties & prijzen

  LaVendi is uitgeroepen tot beste LaViesage Salon nutricosmetics van Nederland. Daarnaast is LaVendi 2x genomineerd voor de Beauty Award, beste schoonheids-instituut van Nederland.

 • 25 jaar passie

  Dianne en haar LaVendi team doen al ruim 25 jaar hun best om helemaal op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van huidverbetering.

 • Persoonlijk

  Bij LaVendi kijken we naar u en wat bij u past. Privacy, rust en aandacht zijn vaste ingrediënten van een behandeling bij LaVendi. Al onze behandelingen zijn maatwerk.

 • Vergoed door verzekeraar

  Een aantal van onze behandelingen kunnen door uw zorgverzekeraar vergoed worden als u aanvullend verzekerd bent.

  > Geregistreerd in AGB-register

 • En natuurlijk zijn wij:

  Anbos gecertificeerd
  Wevos gecertificeerd
  GGD gecertificeerd

 • Gratis parkeren

  Direct voor de praktijk kunt u gratis parkeren.


  Bekend van

  Bekend van

Veelgestelde vragen

Nog een andere vraag? Stel hem aan Dianne!

Met geavanceerde apparatuur testen we de onderliggende oorzaken van je huidklachten. We testen energieverstoringen in het lichaam met biosresonatie, de geoptimaliseerde methode van de vegatest.

Je test of er een overbelasting is in je lichaam of in de organen. Ook testen we of je overgevoelig bent voor bepaalde voedingstoffen en wat je van binnenuit gaat helpen.

Ja, het geeft inzicht in het effect van je voedingspatroon op je huid.

ja we meten wat jou helpt, er zijn namelijk ook supplementen waar jij slechter van wordt, dit is voor iedereen verschillend. We testen of er supplementen zijn die o.a. je darmflora verbeteren of je lichaam ontgiften.

Jazeker, heel vaak is je huid heel open en kunnen we testen wat je helpt van binnenuit.