Acne behandeling

Reinigen van de huid met puistjes

Methode voor: acne, onzuiverheden

Hoe behandelen wij acne?

Wij hebben diverse medische peelings tot onze beschikking voor een acne behandeling. Hiermee verminderen we de huidverstoppingen en onderhuidse ontstekingen van puistjes. Er zullen minder snel nieuwe ontstekingen in het gezicht ontstaan. De poriën verfijnen van structuur, de rode vlekjes trekken weg en de acne-littekens verminderen. Ben je benieuwd hoe een acne behandeling verloopt? Kijk dan naar ons filmpje en zie hoe we witte bultjes verwijderen uit de huid.

Daarnaast hebben wij de mogelijkheid de huid te scannen met professionele apparatuur. Lees meer over de ASYRA en de huidanalyse met onze Collagenoson Huidecho en MAC Huidanalyse.

Ziektekostenvergoeding acne behandeling

Afhankelijk van uw polis kan de acne behandeling worden vergoed door de zorgverzekering. De acnebehandeling wordt bij de meeste zorgverzekeringen wel vergoed.

Twijfel je? Raadpleeg dan je zorgverzekeraar voor meer informatie.


Direct naar:

Prijzen
Veelgestelde vragen

Meer informatie of persoonlijk advies?

Gebruik het contactformulier

of bel 0412 – 401678 / info@lavendi.nl

 

Anderen over acné behandeling bij LaVendi


"Het resultaat is geweldig"

Ik ben 2 keer geweest voor een behandeling aan mijn gezicht (rode bultjes, puistjes) het resultaat Is geweldig. Je word ook heel fijn ontvangen, je voelt je echt welkom! Vandaag mag ik weer!

[ ] Joyce Adriaanse


"Het resultaat is verbluffend!"

Na een jaar tot anderhalf jaar alles geprobeerd te heben (dokter, schoonheidsspecialiste, huidtherapeut, peelings) en op zoek te zijn geweest naar de oplossing voor mijn acne, zag ik La Vendi voorbijkomen op facebook. Ik zag het echt als laatste redmiddel want alles wat ik had geprobeerd hielp steeds een poosje maar de acne kwam altijd weer terug en ging nooit volledig weg.
> Lees verder

 

[ ] Sasha van Eersel


Prijzen

Acne Behandeling


 • Vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk

 

Acnebehandeling incl. peeling v.a.€ 90,00
Prikken met diathermie per 15 min.€ 35,00

Daarom LaVendi

 • Nominaties & prijzen

  LaVendi is uitgeroepen tot beste LaViesage Salon nutricosmetics van Nederland. Daarnaast is LaVendi 2x genomineerd voor de Beauty Award, beste schoonheids-instituut van Nederland.

 • 25 jaar passie

  Dianne en haar LaVendi team doen al ruim 25 jaar hun best om helemaal op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van huidverbetering.

 • Persoonlijk

  Bij LaVendi kijken we naar u en wat bij u past. Privacy, rust en aandacht zijn vaste ingrediënten van een behandeling bij LaVendi. Al onze behandelingen zijn maatwerk.

 • Vergoed door verzekeraar

  Een aantal van onze behandelingen kunnen door uw zorgverzekeraar vergoed worden als u aanvullend verzekerd bent.

  > Geregistreerd in AGB-register

 • En natuurlijk zijn wij:

  Anbos gecertificeerd
  Wevos gecertificeerd
  GGD gecertificeerd

 • Gratis parkeren

  Direct voor de praktijk kunt u gratis parkeren.


  Bekend van

  Bekend van

Veelgestelde vragen

Nog een andere vraag? Stel hem aan Dianne!

Raadpleeg je polis. Wij zijn in het bezit van een AGB code acne behandeling.

Ja als je niet erg acne hebt. Hoef je niet uitgebreid te testen dan kunnen wij voorafgaand aan een acne-behandeling talg en vocht meten.

Dat kunnen wij testen, wij werken met cosmeceuticals dit zijn zeer werkzame producten die niet in de winkel te koop zijn.

Dat horen wij heel vaak, wij kunnen uitgebreid testen, wat je met het blote oog niet kunt zien, en dit geeft veel inzicht in je lichaam, je acne komt meestal van binnenuit. Wij kunnen hierna een heel gerichte behandeling inzetten.

Op maat voor jou gemaakt afhankelijk van wat we meten

Ja, als we de overbelasting in je lichaam testen, darmen voeding enz. kijk dan bij asyra test, wij kunnen ook gericht testen welk supplement je van binnenuit ondersteunt.