Allergie of intolerantie?

Wilt u weten of u voor bepaalde voeding overgevoelig bent? Vraagt u zich af of dit de vermoeidheid in uw lichaam kan veroorzaken?

Met de ASYRA PRO testen we de gezondheid van je lichaam en de overgevoeligheid van voeding.
Methode voor: acné, huidproblemen, vermoeidheid, eczeem, darmproblemen, anti-aging, rosacea

Allergie of intolerantie?
Wat is het verschil tussen allergisch of intolerant zijn voor voedsel?

Een allergie is een immuunreactie op eiwitten. Hierbij worden antistoffen aangemaakt: de IGE-antistoffen. Deze geven in aanwezigheid van het voedseleiwit een reactie van het immuunsysteem die leidt tot huiduitslag, buikpijn of diarree. Bekend zijn de allergie tegen pinda, noten, schaaldieren, koemelkeiwit en appel. Allergieën kunnen milde tot zeer ernstige symptomen geven. Kinderen groeien er gelukkig vaak overheen. Voedselintoleranties zijn alle andere chronische overgevoeligheidsreacties op componenten uit voedsel. Er kan bijvoorbeeld een enzym ontbreken. Zo kan een baby na de geboorte op een streng dieet moeten. Een overeenkomst met allergie is dat een intolerantie mild tot ernstig kan zijn. Bij lactose-intolerantie kan het zijn dat iemand echt geen melk producten mag, maar het kan ook zijn dat minderen van melkproducten al genoeg is.
Bent u benieuwd of u intolerant of allergisch bent voor bepaalde voedingsmiddelen, heeft u last van vermoeidheid, blijvende klachten of huidproblemen?

Bij LaVendi wordt er door middel van de ASYRA-test een algemene gezondheidstest uitgevoerd.

Voor meer informatie klik hier