Winnaar van awards en meerdere nominaties waaronder voor beste huidinstituut van NL


AFSLANKEN MET HET 3CARE GEZONDHEIDSPROGRAMMA

Afvallen met het 3CARE-gezondheidsprogramma. Het uitgangspunt? De voeding van tegenwoordig is in sterke mate bewerkt, waardoor je belangrijke voedingsstoffen mist. Daarom bestaat dit programma uit twee fasen, waarin jouw lichaam stapje voor stapje naar een gezond gewicht wordt geholpen. Fase 1 is de fase waarin je vet zal gaan verbranden. Aan de hand van voorbeeldmenu’s die je naar eigen smaak en behoefte kunt aanpassen, wordt jouw lichaam naar een gezonde basis gebracht. Jouw lichaam wordt aangezet tot het ontdoen van afvalstoffen, vet en andere overtolligheden, zónder dat het spierweefsel wordt aangetast. Nu je een gezonde basis heeft, is jouw lichaam in staat om voedingsstoffen optimaal op te nemen. Deze voedingsstoffen haalt je onder andere uit verse groente, fruit, vlees en vis. Ook zijn er genoeg glutenvrije en lactosearme producten die je kunt nemen.

REVIEW

DE VOORDELEN

  • Werken aan een gezonde leefstijl
  • Een handvat voor een gezond BMI
  • Toe te passen voor het hele gezin
  • Lekker en gemakkelijk te bereiden
  • Inzicht in jouw gezondheid
  • Verbeterd het zelf herstellend vermogen

DE METHODE

Het uitgangspunt van 3CARE

Afvallen met het 3CARE-gezondheidsprogramma. Het uitgangspunt? De voeding van tegenwoordig is in sterke mate bewerkt, waardoor u belangrijke voedingsstoffen mist.

Daarom bestaat dit programma uit twee fasen, waarin uw lichaam stapje voor stapje naar een gezond gewicht wordt geholpen.

Fase 1 is de fase waarin u vet zal gaan verbranden. Aan de hand van voorbeeldmenu’s die u naar eigen smaak en behoefte kunt aanpassen, wordt uw lichaam naar een gezonde basis gebracht. Uw lichaam wordt aangezet tot het ontdoen van afvalstoffen, vet en andere overtolligheden, zónder dat het spierweefsel wordt aangetast.

Nu u een gezonde basis heeft, is uw lichaam in staat om voedingsstoffen optimaal op te nemen. Deze voedingsstoffen haalt u onder andere uit verse groente, fruit, vlees en vis. Ook zijn er genoeg glutenvrije en lactosearme producten die u kunt nemen.

Werken aan een gezonde leefstijl

Nu is het tijd om te werken aan een blijvend stabiele en gezonde levensstijl. Geleidelijk gaat u uw voedingspatroon zelfstandig uitbreiden en bijsturen, om terugval te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat u optimaal in balans blijft, wordt het programma ondersteund met extra essentiële voedingsstoffen uit een volwaardig supplement. Deze kunt u gewoon tijdens uw ontbijt of avondeten innemen.

U zal versteld staan hoe fit en vitaal u, u na een aantal weken zal voelen. Het zal uw zelfvertrouwen versterken. Ook fijn: aan de basis van het programma liggen recepten die allemaal gemakkelijk en snel zijn klaar te maken zijn, niet veel kosten en nog belangrijker, heerlijk smaken.

3care programma

EEN AANTAL VAN DE MEETGROEPEN ZIJN:

Cardiovasculaire analyse, dunne- en dikke darmfunctie, mineralen en spoorelementen, vitamines analyse, aminozuren, co-enzymen, toxische belasting, verzuring, basisanalyse van het lichaam, allergieën, obesitas, huid, collageen en bloedvetten.

We kunnen ondersteunen bij een gezonde en eenvoudige manier om jouw lichaam te ontdoen van afvalstoffen en overtollig vetreserve, zonder dat dit ten koste gaat van gezond spierweefsel.

Title
Prijzen

De kosten zijn afhankelijk van de tijd die nodig is om jouw doel te bereiken. We maken het programma daarom voor je op maat. Om toch een indruk te geven:

3 Care lidmaatschap

Hierbij krijgt je ook de informatiemap, de registratie op de website voor recepten en formulieren. Tevens krijgt je ook elke week het “Recept van de week” in de mailbox

Eenmalig €30,30
Combipakket met essentiële voedingsstoffen

Het combipakket met essentiële voedingsstoffen van 3Care is voldoende voor 60 dagen. Dit komt neer op €1,63 per dag.

€97,60
Ketosticks €8,30
3Care gezondheidsprogramma €139,30
Intake Bodyscan & Bioresonantie en echo €75,-
shop de 3care producten