ACNE TEST

WAAR KOMT JOUW ACNE VANDAAN?

stel je vraag hier

WAAROM DE ACNE TEST?

  • Wij werken met geavanceerde apparatuur waarmee we overgevoeligheden en belastingen in het lichaam kunnen opsporen. Wat acne kan veroorzaken.
  • 30 jaar gespecialiseerd in Acne
  • We meten van binnenuit en van buitenaf
  • Persoonlijk behandelplan, met onder andere een gratis voedingslijst en eventueel supplementen en producten om uw lichaam, geest en huid te verbeteren.
  • Acne wordt meestal meteen met sterke zuren behandeld, zonder te kijken of hier de huidconditie naar staat. Dit kan de Acne alleen verergeren.

LAVENDI METHODE

Stap 1: Asyra test

Wij werken met geavanceerde apparatuur waarmee we overgevoeligheden en belastingen in het lichaam kunnen opsporen. Deze test geeft veel inzicht in de gezondheid van de huid en het lichaam.

Huidechografie: We maken een echo van de huid om de huidlagen te bekijken. Waaronder de huid barrière die verantwoordelijk is voor bescherming en huidherstel. Aansluitend voeren we een talgmeting uit om te zien of de huid een verhoogde of verlaagde productie heeft.

Bioresonantie test: We meten algehele overgevoeligheden, overbelastingen van organen, verzuring van het lichaam, maar ook tekorten in vitamines en lage bouwstoffen. Tevens laten we zien hoe we ervoor kunnen zorgen dat bepaalde tekorten of belastingen kunnen worden aangevuld of verbeterd.

Voeding intoleranties: We testen op 150 voedingsmiddelen, van al deze voedingsmiddelen zullen er een aantal zijn waarop gevoelig wordt reageert. Dit hoeft geen allergie te zijn, een overgevoeligheid kan ons belasten waardoor de huid als uitscheidingsorgaan gebruikt wordt. We bespreken het schema en geven aansluitend advies voor de daaropvolgende periode.

Stap 2: Behandeling door Acne specialist

Wij raden het aan om de huid aansluitend te laten behandelen door onze acne-specialist. Deze behandelingen worden altijd zorgvuldig aangepast op de huidconditie dankzij de gemeten resultaten. Deze behandelingen bestaan vaak uit het zuiveren, ontsteking – remmen, egaliseren en kalmeren van de huid. Tevens voorkomt u littekenvorming en zullen resultaten sneller zichtbaar zijn.

Stap 3: Preventieve aanpak

80% van de aanpak van acne doet u thuis. Overbelastingen voorkomen, bouwstoffen en vitamine aanvullen, ondersteunde producten van binnenuit maar ook zeker de juiste huidproducten van buitenaf zullen zorgen voor de perfecte synergie voor het doorbreken van de vicieuze cirkel van acne.

VOORDELEN VAN DE ACNE TEST

• Huidechografie voor huid- herstel en bescherming• Meting van het vochtgehalte en de talgproductie• Test voedselovergevoeligheden en overbelastingen in de organen• Inzicht in vitamines en bouwstoffen• Huid- en behandeladvies van acnespecialist

REVIEWS

positive review Al een lange tijd een onzuivere huid. Veel geprobeerd maar niks hielp. Toen zag ik Lavendi voorbij k... Lees meer
Djarana Riboch Avatar
Djarana R.
positive review Na een jaar tot anderhalf jaar alles geprobeerd te heben (dokter, schoonheidsspecialiste, huidtherap... Lees meer
Sasha van Eersel Avatar
Sasha v.