Hoe gaat een acne/huidproblemen test in zijn werk.

Radeloos over mijn rode onrustige en vochtarme huid.

Vorige maand ben ik bij jullie langs geweest omdat ik radeloos was met mijn huid. Rood, onrustig en vochtarm. Toen heb ik de stap gemaakt om naar jullie te komen voor een voedingstest en een peeling. De peeling, de huidverzorgingsproducten en gezondheidspillen van jullie hebben mijn huid erg mooi gemaakt en net dat extra duwtje gegeven wat mijn huid op dat moment nodig had. Maar, de voedingstest heeft mijn huid uiteindelijk het meeste geholpen! Zo heb ik al de voedingsmiddelen die op de lijst stonden de eerste drie weken kunnen vermijden. Nu beperk ik voornamelijk gluten, omdat ik merk dat ik daar intolerant voor ben. Wanneer ik een dag veel gluten eet, merk ik dat de volgende dag meteen aan mijn huid. Wanneer ik dit beperk is mijn huid mooi glad en rustig! Super bedankt nogmaals voor jullie hulp.

Groetjes,
Rachel

 

Rachel is een van de vele voorbeelden die goed laat zien hoe zinvol het is om te meten waar uw huidprobleem/acne vandaan komt. Dit is de eerste stap om de oorzaak aan te pakken. In sommige gevallen is een goede reiniging niet voldoende. Met de ASYRA kan er getest worden of bepaalde voeding uw acne/huidproblemen verergert en of dat er een orgaan overbelast is. Vanuit hier gaan we kijken hoe we uw huidproblemen/acne van binnenuit snel kunnen verminderen.

Hoe gaat een acne/huidproblemen test in zijn werk?
De test bestaat uit meerdere onderdelen. Wij beginnen eerst met het meten van de talg. Voor deze test is het heel belangrijk dat u in de ochtend geen crème heeft aangebracht en uw huid niet heeft gereinigd zodat wij een eerlijke meting kunnen doen.

Na het meten van de talg zullen wij een huidecho maken. Deze echo maken wij altijd op de bovenarm. Aan de hand van deze echo kunnen wij zien hoe uw huidlagen zijn opgebouwd. Wij zien hier vaak, dat de huid -barrière open is. Dit uit zich vaak in het hebben van een gevoelige/rode huid en of een slechte wondgenezing, u kunt ook ervaren dat de huid snel trekt. Dit merkt u voornamelijk naar het douchen of als de verwarming aan staat. Ook is deze huid heel gevoelig voor invloeden van buitenaf, wat irritatie of acne kan geven.

Na deze metingen van de huid gaan we over naar het testen van een eventuele overbelasting in de organen, dit doen wij door middel van bioresonantie (asyra). Deze overbelasting kan betekenen dat een orgaan een ophoping heeft van afvalstoffen b.v. in de darmen zien we dat vaak. Omdat uw huid een uitscheidingsorgaan is kan het dus zo zijn dat deze overbelasting een van de oorzaken is van uw huidproblemen.

Daarna testen we een lijst voedingsmiddelen. De resultaten verschillen sterk van persoon tot persoon. Er kan een product als lactose of gluten maar er kunnen ook minder voor de hand liggende producten uitkomen zoals bijvoorbeeld sperziebonen, paprikapoeder of kip.

Als laatste testen we of er supplementen zijn die specifiek zorgen dat je huid meer gesloten wordt dus minder kwetsbaar is, we kunnen testen of er een probiotica jou helpt of dat er een product is dat je lever ontgift, dit allemaal op een natuurlijke wijze.

Aan de hand van de uitslagen van al deze testen samen zullen wij voor u een volledig en persoonlijk behandelplan opstellen. Dit behandelplan bevat vaak de voor u juiste voedingssupplementen en producten voor uw huid. Ook wordt er vaak een reinigende behandeling aangeraden. En natuurlijk adviseren wij u altijd om u enkele weken aan uw persoonlijke voedingslijst te houden en kijken wat dit voor uw lichaam en huid doet.

Mocht u naar aanleiding van deze blog nog vragen hebben kunt u die sturen naar info@lavendi.nl

voor meer informatie: https://acne-instituutlavendi.nl/behandelingen/acne-test/